Sarah's

Yotjabba!

Min tur att fylla år!

Kategori: Allmänt

Förra tisdagen fyllde jag år. 23 år är jag nu. 23 år och visare (samt snyggare) än aldrig förr.
Med födelsedagar tillkommer presenter, och gudarna ska veta att jag ÄLSKAR presenter (precis så lagom mycket som är normalt för en 23-åring att tycka om presenter).
Detta året fick jag finfina presenter.
En systemkamera, en flaska polsk vodka, en rastaperuk, en adapter och världens finaste blombukett.
MEN... Jag fick även en sak de flesta förmodligen kippar efter andan av skratt när de hör att jag fick. Jag fick nämligen ett fordon, ett vrålåk, något som underlättar i vardagen när man vill ta sig fram snabbt. Nämligen en skateboard. 
Jahapp, tänker ni nu och börjar genast planera vad som ska stå i min dödsannons. Jag vet faktiskt inte riktigt själv vad jag gett mig in på. Jag önskade mig ju brädjäveln så nu är det ju bara åka och se glad ut (läs: se dum ut).
Men jag är nöjd, och förstår att detta bara kan sluta på ett utav följande sätt.
 
1. Jag blir skateproffs och får eget TV-spel efter en del övertalning av min agent att byta efternamn. Tyvärr får man inga egna TV-spel när man heter Paavilainen. Inte tillräckligt streetcreddigt.
2. Jag bryter ett eller flera ben i diverse kroppsdelar, blir eventuellt tvungen att amputera någon lem eller åka rullstol i resten av mitt liv, men får ändå streetcred som skadade mig på ett så coolt sätt som i en skateboardolycka.
 
Ja, vad är det man säger? Win/win situation. Eller blir det lose/lose? Jajja. 
Nu inväntar jag Marina så jag får ta mig en svängom med brädis.
 
Adjö på er.