Sarah's

Yotjabba!

Zoooooooozooooozooooom...!

Kategori: Allmänt

Så var även den här veckan slut. Det går för fort. Hujeda mig, snart är det höst och vinter och kallgt och jobbigt. Perkavalo!!
Sååå, låt mig få presentera den gågna veckan för et. Så här såg den ut:
Parkhäng och picknick med Kisen. Egentligen stod Bettystown Beach på agendan, men eftersom jag ibland är lite snurrisprättig så gjorde jag så vi missade bussen med en timme. Men vi hade det supermysigt iallafall :) Skrotisen var jätteglad för vi hittade två parkerade traktorer.
Ja just, det är var i måndags.
Tisdag förmiddag bar det av till en djurfarm. Det var okej, men Kian var inte speciellt intresserad av grisarna, korna, hönorna, getterna mm. utan tyckte det var roligare att springa runt i skogen och kolla på träden. Tog inga bilder i tisdags. Det var jag alldeles för upptagen för.
Jaa, nu har vi då nått fram till onsdag. Onsdag den 13 juli, mer känd som "bonnbrännans dag".
Lägger upp två bilder som får tala för sig själv, för jag orkar inte skriva.
'
Lekdag i coultry park + strålande sol =
Jajajaaaa. Torsdag då? Ja, då var det stranden i Skerries som gälld. Försökte jämna ut brännan. Gick inte alls...
Bild kommer........ HÄR :)
Sandig kille :D
FREDAG = Zootajm. Herregud vilket bra Zoo det finns hr i Dublin. Såg bl.a. Lejon, tigrar, elefanter, giraffer, zebror, strutsar, flamingos, chimpanser, gorillor, orangutanger och massa andra sorters apor, röda pandor, tapirer mm. mm.
Kvällen bjöd sen på utgång för min o Sandras del. Tog taxi hem runt halv 4 med min favvischaffis Roy. Igår vart det utgång med (hör och häpna) Dave.. Alltså vårdpappan och hans kompisar då jag blev fett lämnad av alla mina kompisar runt 1 :/ Vi hade kul på nå gubb-hak nere på stan. Kande mig skapligt ung och fräsch bland alla gäddhäng och kala skallar.
Såååååååååå, det var min vecka. Hur har eran varit???
Kraaaaaaaaaam, Puss